© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ailece izleyebileceğiniz 5 animasyon film önerisi

Okullar açılmadan önce çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz animasyon filmleri arıyorsanız, işte size beş harika öneri. Bu filmler hem eğlenceli hem de öğretici içerikleriyle çocuklarınızın ilgisini çekecek. Her bir filmin konusu, çıkış tarihi ve yaş sınırlama bilgilerini de bulabilirsiniz.

1. Coco (2017)

Konu: Miguel adında genç bir çocuğun, ölüler diyarına yaptığı büyülü yolculuğu ve ailesinin geçmişini keşfetmesini anlatır. Müzik ve aile bağları üzerine yoğunlaşan bu film, duygusal ve eğlenceli bir hikaye sunar.

Çıkış Tarihi: 2017

Yaş Sınırı: 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur .

 

2. Moana (2016)

Konu: Moana, Polinezya adalarında yaşayan genç bir kızdır ve halkını kurtarmak için okyanusa açılır. Bu macera dolu yolculukta, yarı tanrı Maui ile birlikte çeşitli zorluklarla karşılaşır.

Çıkış Tarihi: 2016

Yaş Sınırı: 6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur .

 

 

3. Inside Out (Ters Yüz) (2015)

Konu: Riley adında genç bir kızın duygularının (Neşe, Korku, Öfke, Tiksinti ve Üzüntü) hikayesini anlatır. Riley'nin yeni bir şehre taşınmasıyla birlikte duygularının nasıl değiştiğini ve bu süreçte yaşadığı zorlukları keşfederiz.

Çıkış Tarihi: 2015

Yaş Sınırı: Genel izleyici kitlesi için uygundur .

 

 

4. How to Train Your Dragon (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin) (2010)

Konu: Vikingler ve ejderhalar arasında geçen bu hikayede, Hiccup adında genç bir Viking, yaralı bir ejderha ile arkadaş olur ve ejderhaların aslında düşman olmadığını keşfeder.

Çıkış Tarihi: 2010

Yaş Sınırı: Genel izleyici kitlesi için uygundur.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER