© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu'ndan CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı'nın Rötar Protestosuna Cevap

AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı'nın havalimanında yaşanan rötarlarla ilgili yaptığı protestoya sert tepki gösterdi.

Mertoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, meteorolojinin bölge için m2’ye 100 kg yağış uyarısı yaptığı bir günde, tüm havalimanlarında yapılması zorunlu olan uygulamalar doğrultusunda hareket edildiğini belirtti.

İnstagram hesabında yaptığı açıklamasında, “Zorlu iklim koşullarımıza rağmen bugüne kadar yapılan 5177 uçuştan sadece 23’ü en yakın havaalanına yönlendirilmiştir. İnsanları bu tarz konular üzerinden galeyana getirmeye çalışmak, siyaset ahlakına sığmaz” ifadelerini kullanan Mertoğlu, CHP’li Ocaklı’nın eleştirilerini "ucuz şovlar" olarak nitelendirdi.

Harun Mertoğlu, havalimanının bölgenin en işlek havalimanlarından biri haline gelmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, “Bu büyük hizmeti gölgelemeye çalışmak boşunadır. Bu vesileyle, Rize'ye bu büyük yatırımı kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Son olarak, rötar protestoları üzerinden yapılan eleştirilerin haksız olduğunu savunan Mertoğlu, bölge halkının yapılan yatırımların değerini bildiğini ve Rize'nin gelişimine yönelik atılan adımların her zaman arkasında duracaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER