© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Akintola; Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında 25 Ağustos Pazar günü, 21.45’te Fenerbahçe’yi konuk edecek Çaykur Rizespor’umuzda David Akintola, taraftarımızın desteği ile iyi bir sonuç almak için mücadele edeceğimizi söyledi.

Oyuncumuz, idman öncesi Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen basın toplantısında soruları yanıtladı.
Hafta sonu zor bir rakibe karşı oynayacaklarını değerlendiren Akintola, “Türkiye’deki en iyi takımlardan biri ile oynayacağız. Güçlü bir takıma sahipler ama biz de lige iyi başlangıç yaptık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile güzel bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Fenerbahçe maçında İlhan Palut’un verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını ifade eden kanat oyuncumuz, “Taraftarlarımıza iyi bir maç izlettirmek istiyoruz. Sezon başından bu yana iyi futbol oynuyoruz. Bunu devam ettirerek kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.
Yeni oyuncuların takıma katılması ile birlikte takım seviyesinin yukarı çıktığını kaydeden Akintola, şöyle devam etti:
“Takıma uyum sağladılar ve katkı sağlıyorlar. Takıma geçen seneden katılan oyuncular, başta ben olmak üzere kendimizi geliştirerek takıma daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz. Bu sezon umarım daha fazla asist ve gole katkıda bulunurum. Kendimden daha fazla ödün vererek katkı sağlamak istiyorum. Her şeyimi vermek için hazırım. Hocamız da bana büyük destek veriyor, güven gösteriyor.”
Lig yarışlarının uzun ve yorucu olduğunu, güçlü takımların bulunduğuna işaret eden Nijeryalı oyuncumuz, “Bizim bu dönemde taraftarımızdan büyük desteğe ihtiyacımız var. Biz ligde sadece kazanmak istemiyoruz, iyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Buna da başladık. Bu sezonu umarım güzel bir sonuçla bitiririz.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER