© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

"Ardeşen Eğitim Vakfı Yönetimi, Belediye Başkanıyla İstişarelerde Bulundu"

Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetim Kurulu Başkanı ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri; Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün’ü makamında ziyaret ederek Ardeşen Vakfıyla ilgili istişarelerde bulundular.

Ardeşen Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfının faaliyetleri ve verilecek olan destekler konusunda da hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetim Kurulu ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin Ziyaretle ilgili Paylaşımında şunalar değindi;” Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi olarak bugün Ardeşen Belediye Başkanımız kıymetli Enver ATAGÜN’ü makamında ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcılarımız değerli Mustafa KUYUMCU ve kıymetli İrfan HACIOĞLU ile bir araya geldik.
Kendileriyle birlikte hem sohbet ettik hem de eğitim ve kültür faaliyetlerine yönelik destek verdiğimiz çalışmalarımız kapsamında değerlendirmelerde bulunduk.
Nazik ev sahipliğinden dolayı ve Vakfa vermiş olduğu destekten ötürü kıymetli Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER