© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen Kaymakamı, Uluslararası Tulum ve Kemençe Festivali Katılımcılarıyla Buluştu

13. Uluslararası Tulum Festivali

Ardeşen Kaymakamı Sn. Ferhat ALTAY, bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Tulum ve Kemençe festivali kapsamında 11 ülkeden gelen halk dansları topluluklarının ülke temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı, Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti ve festival katılımcılarıyla karşılıklı hediyeleşme yapıldı.



Kaymakam Altay, festival kapsamında Ardeşen’de konaklayan ve kültür elçiliği için bölgede gösterilere çıkacak olan ekiplere teşekkür ederek, başarılar diledi. Festivalin uluslararası boyutta yapılan etkinlikler arasında yer almasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Altay, etkinliğin bölgenin tanıtımına olumlu katkılarda bulunacağına inandığını ifade etti.



Festivalin amacının kültürel değerleri paylaşmak ve farklı ülkelerin halk dansları ve müzikleriyle bir araya gelerek kültürel alışverişi artırmak olduğunu vurgulayan Altay, festivalin Ardeşen'in tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Kaymakam Altay, festival katılımcılarına Ardeşen'de hoş vakit geçirmeleri ve unutulmaz deneyimler yaşamaları temennisinde bulundu.


Uluslararası Tulum ve Kemençe Festivali'nin bölgede kültürel turizmin gelişmesine de önemli katkılarda bulunacağını belirten Sn. Ferhat ALTAY, etkinliğin başarıyla sonuçlanması için çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER