© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen Tunca Yolu Konuşuldu

AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek, Rize’ye yönelik önemli ulaştırma yatırımlarını değerlendirdi.

Görüşmede, özellikle Ardeşen-Ayder-Tunca Grup Yolu, Ovit Tüneli Bağlantı Yolları, Derepazarı-Kendirli Karayolu şu projeleri masaya yatırıldı.

Mertoğlu, özellikle 'Ardeşen-Tunca karayolu çalışmalarının' yakın takipçisi olduklarını vurguladı.

Süreci hızlandırmak adına önemli adımlar atıldığını ve bu adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Milletvekili Mertoğlu, seçim döneminde vatandaşlara verdikleri tüm sözleri yerine getirmek için canla başla mücadele edeceklerini ifade ederek, “Vatandaşımızın ihtiyaçlarına kulak veriyor, şehrimizin kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her proje, Rize’mizin geleceğine yatırım demektir ve bu yolda asla durmayacağız” dedi.

Bu yatırımların, hem bölgedeki ulaşımı kolaylaştıracağını hem de Rize’nin ekonomik ve turistik potansiyelini artıracağını belirten Mertoğlu, "Yol medeniyettir, bu anlayışla halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER