© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Ardeşen Yöresel Ürünlerinin Coğrafi İşaret Projesi DOKA Tarafından Onaylandı

Ardeşen Mincisi, Ardeşen Laz Böreği ve Ardeşen Eğri Sap Armudu coğrafi işaret tescili almak için Ardeşen TSO öncülüğünde DOKA tarafından sağlanacak teknik destek ile projelendirilecek.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nı (DOKA) ziyaret ederek, Genel Sekreter Kemal Akpınar ve çalışma arkadaşları ile bir araya geldiler.

24 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret kapsamında; Ardeşen TSO'nun uzun süredir üzerinde çalıştığı “Ardeşen Yöresel Ürünlerinin Coğrafi İşaret Yolculuğu Projesi” teknik destek talebi DOKA tarafından başarılı bulunarak onaylanmış ve sözleşme Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu  ve DOKA Genel Sekreter Kemal Akpınar tarafından imzalanmıştır.

Proje kapsamında; Ardeşen Mincisi, Ardeşen Laz Böreği ve Ardeşen Eğri Sap Armudu coğrafi işaret tescili almak için Ardeşen TSO öncülüğünde DOKA tarafından sağlanacak teknik destek ile projelendirilecek.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, kurum olarak odamız ile daima işbirliği içerisinde çalışarak vermiş oldukları desteklerden ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Genel Sekreter Kemal Akpınar’a ve tüm DOKA personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER