© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Başkan İbrahim Turgut'tan Sezon Değerlendirmesi: "İnancımızdan Taviz Vermedik, Vermeyeceğiz"

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, sezonun başlangıcının her zaman zorlu olduğunu belirterek yeni transferlerin takıma alışma sürecinde olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, sezonun başlangıcının her zaman zorlu olduğunu belirterek yeni transferlerin takıma alışma sürecinde olduğunu söyledi. Alınan sonuçların mücadele azmini azaltmayacağını vurgulayan Turgut, "Başarıya gitmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm Çaykur Rizespor ailesinin birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışıyoruz. İnancımızdan asla taviz vermedik, vermeyeceğiz" dedi.

Turgut, yapılan emeklerin bazen hemen sonuca ulaşmadığını ifade ederek, bu durumun asla hedeflerden vazgeçmek anlamına gelmediğini belirtti. "İlk günkü inanç ve azmimizle yolumuza devam edeceğiz. Doğruları ve yanlışları gözden geçirerek, Rizespor’u ve Rize’yi daha mutlu etmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Transferlerin erken veya geç yapılmasının farklı sonuçlar doğurduğunu dile getiren Turgut, "Alınan kararların sonuçlarını göreceğiz. Takımımız her zamanki gibi güçlü ve çalışmalarını sürdürüyor. Hocamız İlhan Palut, hem karakterli hem de çalışkan bir teknik direktör. Takımımızı daha da güçlendirdik. Önümüzdeki haftadan itibaren Rizespor'un yükselişe geçeceğini ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Teknik direktör İlhan Palut ile sürekli görüştüklerini belirten Turgut, takımın birlik ve beraberliğinin iyi olduğunu ve tüm kesimlerin bu birlikteliğe destek vermesini istedi. "Futbol ailesinin bütünlüğü bizi daha doğru yerlere taşıyacaktır" dedi.

Transfer döneminde değerli oyuncuları kadroya kattıklarını ifade eden Turgut, "Yaptığımız transferlerin karşılığını almayı ve bu oyuncuların takımı üst sıralara taşımaya yardımcı olmalarını ümit ediyoruz" dedi.

Son olarak taraftarı Samsunspor maçına davet eden Başkan İbrahim Turgut, "Biz Rizeliler olarak memleketimize aşığız. Tüm Rizelilere layık olmayı Allah bizlere nasip etsin. Bir aile olarak Samsunspor maçında stadı dolduralım ve galibiyeti hep birlikte kutlayalım" diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER