© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Çayeli Bakır'dan Genç Zihinlere Destek: Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi Başladı

Çayeli Kaymakamlığı ev sahipliğinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi açılış töreniyle başladı.

Çayeli Bakır sponsorluğu ile geçen yıl başlayan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi, Çayeli Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 8 okul takımından 32 öğrencinin yarıştığı equilibrio oyunuyla başladı.

Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi açılış töreni, Çayeli Fen Lisesi spor salonunda gerçekleşti. Törene, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Çalışkan, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Ovalı, Rize İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Solak, Çayeli Gençlik ve Spor Müdürü Emre Çataklı, Çayeli Bakır Dış İlişkiler Müdürü Osman Zeki Yazıcı ile projede yer alan gönüllü öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bu projeyle, öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştirmesi, stratejik düşünme yeteneklerini güçlendirmesi, sosyal gelişimlerine destek sağlanması, kendilerini ifade edebilme becerilerini artırması ve dostluk ile iletişimlerini ilerletmesi hedefleniyor. Bu yıl 8 ay sürecek olan Çayeli Zekâ Oyunları Süper Ligi’nde, 256 öğrenci 8 farklı kategoride yarışacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER