© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Çaykur Rizespor Geleceğini Gençlerle İnşa Ediyor

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'deki mücadelesini sürdürürken, bir yandan da geleceğin kadrosunu oluşturma adına genç yeteneklere yatırım yapmaya devam ediyor. Kulüp, iki yıl önce başlattığı planlama kapsamında, gelecek vaat eden oyuncuları kadrosuna katma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Bu kapsamda, uzun süredir takip edilen genç yetenekler Efe Geçim ve Enes Eski, bu sezon Çaykur Rizespor'a transfer edildi. Ayrıca, üç yıldır kulübün altyapısında yer alan Habil Özbakır da profesyonel takıma dahil edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, bazı sosyal medya platformlarında iddia edilenlerin aksine, genç oyuncuların transferi için herhangi bir ödeme yapılmadığı vurgulandı. Transferler, kulüplerle olan iyi ilişkiler çerçevesinde gerçekleştirildi ve zorunlu yetiştirme bedelleri talep edilmedi. Özellikle Habil Özbakır'ın önceki kulübüne de herhangi bir yetiştirme bedeli ödenmediği belirtildi.

Çaykur Rizespor, genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadrosuna katma çalışmalarını titizlikle sürdüreceğini kamuoyuna duyurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER