© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

CHP Rize Gençlik Kolları Başkanı Şemsi Topçu'dan Mülakatın Kaldırılması Çağrısı

CHP Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Şemsi Topçu, gençlerin geleceğine dair umutlarını geri kazanabilmeleri için mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini vurgulayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Cumhurbaşkanı, gençlerin bir hayali var: Sabah evden çıktıklarında güvenli bir şekilde evlerine dönebilmek, yıllarca eğitim aldıkları donanımlarla hak ettikleri yerlere gelebilmek. Adil bir yönetim, torpilsiz ve liyakate dayalı bir sistem istiyoruz. Eğitim için gittikleri şehirlerde güven içinde, insani şartlarda yaşayabilmek ve beslenme sorunuyla karşılaşmamak en temel arzularımız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere yönelik “hayallerinizden vazgeçmeyin” sözlerini hatırlatan Topçu, "Ne yazık ki gençler hayal kurmayı bırakalı çok oldu. Gençlerin sadece adil ve güvenli bir toplumda yaşama hayali kaldı. Sayın Cumhurbaşkanı, verdiğiniz sözleri tutun, mülakatı kaldırın," dedi.

Topçu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine atıfta bulunarak, "Şimdi gençlerin bir başka hayali var, ve bu hayalin gerçekleşmesi de çok yakın" ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER