© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Doç. Dr. Şamlıoğlu, Yarın Rize Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulunacak

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Rize Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yarın gerçekleştirecek.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Rize Milletvekili Aday Adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu’nun yarın (15 Mart Çarşamba günü) saat :11.00’de AK Parti Rize İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu gerçekleştireceği öğrenildi.

Şamlıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'mizden Rize Milletvekili adaylığı için görevlerimden istifa ettim. AK Parti Rize İl Başkanlığımızda aday adaylık başvurumuzu en yakın zamanda gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Seçimlerin basta Rize'miz olmak üzere, ülkemiz ve bütün insanlık için hayrlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.”  ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER