© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Enver Atagün Zafer Bayramı İçin Mesaj Yayımladı

Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Atagün mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşku içinde kutlandığını belirterek, bu anlamlı günün Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğe olan sarsılmaz inancının zaferle taçlandığı bir dönem olduğunu vurguladı.

Başkan Atagün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim,

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğe olan sarsılmaz inancının zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü gurur ve coşku içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde verdiği destansı mücadelenin simgesidir.

Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu zafer, milletimizin hürriyet ve istiklale olan aşkını ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Atatürk'ün 'Ya istiklal ya ölüm!' sözüyle özetlediği bu mücadele, Türk milletinin bağımsızlık yolundaki en önemli adımlarından biri olmuştur.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Onların kahramanlıkları ve fedakarlıkları, bizlere her daim ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Bu anlamlı günde, milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak isterim. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!"

Başkan Atagün, tüm hemşehrilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER