© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Fatih Bakoğlu'ndan Sezon Değerlendirmesi

Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor'da Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu sezonu değerlendirdi.

KULÜP TARİHİNDE REKOR KIRDIK !

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu, kulüp tarihinin en başarılı süper lig sezonunu geride bıraktıklarını belirterek; "Kulüp tarihinde ilk kez 50 puan ile ligi bitirdik. Daha önce süper ligde 48 puan toplamıştık. Başkanımız İbrahim Turgut yönetiminde bizler yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımız üzerine düşen görevi yaptığına inanıyorum. Şimdi yeni sezonda bu sezon ertelediğimiz Avrupa hayalini gerçekleştirme adına çok daha üstüne koyarak hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

YILLAR SONRA SÜPER LİG'DE SIKINTI YAŞAMADAN BİTİRDİK!

Geçen sezon düşük bütçe altında Süper ligin en genç takımı ile mücadele ettiklerinin altını çizen Çaykur Rizespor Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Sezon başında transferlere biraz geç kaldıysak ta teknik direktörümüz İlhan Palut önderliğinde başarıya aç, genç bir kadro ile lige başladık. Başkanımız İbrahim Turgut her fırsatta 'ligi ilk 10 içinde bitireceğiz' dediğinde bu hedefe bazı kesimler pek inanmamıştı. Transferin son günlerinde İngiltere liginden alınan Shelvey takımın kalitesini ve tecrübesini bir tık daha artırdı diyebilirim. Özellikle iç saha maçlarında bizi çok mutlu eden maçlar oynadık. Buradan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İç sahada toplanan puanlara bakıldığında Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarından sonra ligde en çok evinde puan toplayan takımız. Bu bağlamda yeni sezonda yenilenmiş saha zemini altında taraftarımızın desteği altında çok daha iyi sonuçlar alacağımıza şüphem yok. Genel anlamda geçen sezon ligi sıkıntı çekmeden bitirdik. Belki Avrupa hedefi yolunda özellikle içeride son saniyede kaybedilen iki puan var, MKE Ankaragücü ve dış sahada Beşiktaş karşısında yine son saniyede yenilen golle alınan mağlubiyet var bu maçlar bizi sekteye uğrattı diyebilirim ama Avrupa yolunda en büyük kaybı dış sahada genel anlamda alınan negatif sonuçlar olduğuna inanıyorum."

BAŞKANIMIZ İBRAHİM TURGUT YÖNETİMİNDE, ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTARI HER ŞEYİN ÇOK DAHA İYİSİNE LAYIKTIR !

Yeni sezondan oldukça umutlu olduğunu belirten Bakoğlu; "Takımın geçen sezondan gelen birbirleriyle oynama alışkanlığı bulunan kaliteli bir iskelet kadromuz var. Bu durum geçmiş yıllara bakıldığında hiç bu kadar olmamıştı. Önceki sezonlarda sezon başı veya devre arası transferlerinde ortalama 13 - 15 oyuncu alınır, gönderilirdi. Bu sezon İlhan hoca takımın kimyasını daha erken oluşturacak hamleler altında lige çok daha sağlam başlayacağımız düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kampı sürecinde yeni transferler şekillenir. Türk futbolunda birçok takımın UEFA ya dosyası var. Çok şükür bizde böyle bir durum yok. Başkanımız İbrahim Turgut yönetiminde kulübü ekonomik anlamda kurumsallaştırma adına çok güçlü adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Bunun yanında alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Dediğim gibi yeni sezon çok daha farklı bir sezon olacak. Çaykur Rizespor taraftarını her şeyin çok daha iyisini layıktır." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER