© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

İlhan Palut’tan Sipay Bodrum FK Maçı Öncesi Değerlendirme

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak olan Sipay Bodrum FK karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Milli arada olduklarını ve bu süreçte 6 oyuncunun milli takımlarında yer aldığını belirten Palut, sakatlıkları bulunan Hojer, Ghezzal ve Benhur Keser’in bireysel çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Takımın yoğun bir tempoda çalışmalara devam ettiğini vurgulayan Palut, “Ligde istekli, heyecanlı ve ne yaptığını bilen bir rakibe karşı oynayacağız. İyi oyununu iyi sonuçlarla destekleyen bir ekip ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Ligin her maçı zor, ama biz de Antalyaspor maçı ile bir nefes aldık. Şu an aleyhimize olan durumu yakalayacağımız ivme ile tersine çevirmek istiyoruz. İyi hazırlanacağız ve Bodrum FK karşısında iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Sakat oyuncuların gelişimlerini yakından takip ettiklerini belirten Palut, “Amir, sezon başında takıma katıldı ve her geçen gün performansı artıyor. Kısa sürede çok daha iyi seviyelere geleceğine inanıyoruz. Ghezzal, Samsunspor maçında dizine aldığı darbe ile iç yan bağlarında esneme oldu ve bununla maçı tamamladı. Şimdi ise tedavi sürecine başladık. Geçmişteki sakatlığı ile ilgisi olmayan bu durum nedeniyle bireysel çalışmalarına devam ediyor. Ağrılarını tolere ederse bu maçta aramızda olabilir.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER