© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Kaymakam Ferhat Altay İstanbul’da Ardeşenliler Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

İstanbul’da Ardeşen’e gönül verenlerin bir araya geldiği anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Toplantıya, Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Rize ve İstanbul’dan milletvekilleri ile Ardeşenliler Derneği üyeleri katıldı.

Kaymakam Altay, Ardeşen’e olan bağlılığını dile getirerek, ilçenin gelişimi için gece gündüz çalıştıklarını ve projeler üretmekten büyük heyecan duyduğunu vurguladı. Ayrıca, İstanbul’daki Ardeşenlilerden destek beklediğini ifade etti.

Toplantıda, Ardeşen’in geleceğine yönelik fikir alışverişleri yapıldı ve yeni projeler ele alındı. Katılımcılar, bu tür buluşmaların halk ve bürokrasi arasındaki dayanışmayı güçlendireceğini belirterek, Ardeşen’in gelişimi için ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.

Toplantıya Rize AK Parti Milletvekili Harun Mertoğlu, İstanbul AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Halit Yerebakan, Rize CHP Milletvekili Tahsin Ocaklı, İstanbul Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Akbeniz ve dernek üyeleri katıldı. Vekiller, Ardeşen’in gelişimi için tam destek vererek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER