© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Mustafa Çilingiroğlu, RTEÜ Spor Kulübü Başkanı Oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Kulübü'nün yeni başkanı, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çilingiroğlu oldu. Devir teslim töreni, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz'ın başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Avcı, Prof. Dr. Nebi Gümüş ve çeşitli daire başkanları katıldı. Törende, önceki başkan Yılmaz Katmer görevini resmen Mustafa Çilingiroğlu'na devretti. Geçtiğimiz yılın faaliyetlerinin değerlendirildiği ve önümüzdeki yılın projelerinin görüşüldüğü toplantıda, Çilingiroğlu’nun liderliğinde RTEÜ Spor Kulübü'nün daha da güçleneceği vurgulandı.

Yılmaz Katmer, devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, "Kurucu başkan olarak görev yaptığım süre boyunca birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlara teşekkür ederim" diyerek Çilingiroğlu’na başarılar diledi. Yeni başkan Mustafa Çilingiroğlu ise sporun gençlerin gelişimindeki önemine vurgu yaparak, "Sporla özgüvenli, mücadeleci ve paylaşmayı bilen nitelikli gençler yetiştireceğiz ve spor camiasına katkı sunmak için çalışacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER