© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan yeni kareler geldi! 'Çeyrek altın alacaktık' sözüne ünlü oyuncudan gülümseten yanıt

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz gün İtalya'nın başkenti Roma'da dünyaevine girdi. İtalya'dan dönen ünlü çift, basın mensupları tarafından görüntülendi. Kaan Yıldırım, gazetecilerin “Vallahi çeyrek alacaktım ama dedim ki yarım alayım, 6’da kapanıyormuş” sözleri üzerine bakın ne yanıt verdi…

Bir buçuk yıldır aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya'nın başkenti Roma'da dünyaevine girdi. 1.5 aylık hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu Pınar Deniz sade gelinliği ve güzelliğiyle görenleri büyüledi. 

PINAR DENİZ - KAAN YILDIRIM ÇİFTİ İTALYA DÖNÜŞÜ HAVAALANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Pınar Deniz “Hayırlı olsun” sözler üzerine “Teşekkür ederiz” dedi.  MuhabirOnline’a konuşan ünlü çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

KAAN YILDIRIM'DAN GÜLÜMSETEN 'ÇEYREK ALTIN' YANITI!

Kaan Yıldırım, muhabirin ‘Vallahi çeyrek alacaktım ama dedim ki yarım alayım 6’da kapanıyormuş” sözleri üzerine “Bu devirde çeyrek de pahalı hiç gerek yok” dedi. Pınar Deniz, muhabiri geri çevirmeyerek “Bence yürümeyelim, şurada konuşalım” dedi.

"ÇOK SEREMONİ SEVMEDİĞİMİZ İÇİN YURT DIŞINDA EVLENDİK"

Pınar Deniz düğün için neden Roma’yı tercih ettiklerine yönelik soruya şu yanıtı verdi:

“Çok seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun, sevdiklerimiz yanımızda olsun istedik. Ailem vize probleminden dolayı gelemedi tabii ki. En müsait Roma olduğu için ve orayı çok sevdiğim için karar verdik”

Türkiye'ye adım atan ve "hayırlı olsun" mesajlarıyla karşılanan çiftimizden yeni pozlar da geldi!

Birbirinden sempatik, aynı zamanda romantik o pozlar büyük beğeni topladı.

Pınar Deniz sade gelinliği ve güzelliğiyle adeta Roma'yı salladı.

1.5 aylık hamile olduğu bilinen Pınar Deniz'in gelinliğinin pişti olmasından, düğün için tercih ettikleri şehire kadar birçok detay magazin gündemine yerleşirken ikilinin pozları da bir hayli beğenilmişti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER