© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize-Artvin Havalimanı'ndan Antalya'ya Uçuşlar Başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-Artvin Havalimanı’ndan Antalya’ya düzenlenecek uçuş seferlerinin başlayacağını duyurdu.

Türkiye'deki hava yolu şirketleri ile iç ve dış hatlarda yeni uçuş noktaları konusunda yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Bakan Uraloğlu, birçok yeni iç hat seferinin de müjdesini verdi.

Bakan Uraloğlu, “Rize-Artvin Havalimanı’ndan Antalya’ya, ayrıca Antalya-Bursa, Antalya-Erzurum, Antalya-Şanlıurfa, İzmir-Elazığ, İzmir-Nevşehir, İzmir-Sivas, İzmir-Şanlıurfa, Çukurova-Bursa, Çukurova-Samsun, Çukurova-Trabzon ve Çukurova-Van seferlerini başlatıyoruz. Yeni açtığımız Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın iç hat uçuş ağını da genişletiyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda acil talep edilen uçuşların da değerlendirildiğini belirten Uraloğlu, İstanbul ve Ankara merkezli sınırlı sayıda uçuşun olduğu bazı illere ek seferlerin planlandığını ve kısa süre içinde bu seferlerin artırılacağını duyurdu. Havayolu firmalarının fizibilite çalışmalarının ardından iç hat seferlerinin genişletileceğini belirten Uraloğlu, “Vatandaşlarımıza daha erişilebilir ve ulaşılabilir bir hava taşımacılığı sunacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER