© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'na Başkan İsmail Kuyumcu Katıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Rize Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’na odamızı temsilen katılım sağladı.

 

Rize Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'na Başkan İsmail Kuyumcu Katıldı

*Rize, 27 Temmuz 2024* - Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirilen Rize Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'na odamızı temsilen katılım sağladı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıda Başkan Kuyumcu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Bakan Kurum ile kısa bir görüşme yapma fırsatı buldu. Bu görüşmede, özellikle imalat sektörü içerisinde yer alan üyelerimizin ve esnaflarımızın daha verimli çalışabilmesi için ihtiyaç duyulan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi talebimizi iletti.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Bakanımız Kurum, konuyla yakından ilgilendiklerini ve ilgili bakanlıklar ile TOKİ’ye konuyu ileteceklerini belirterek, çalışmalara başlanması talimatını vereceklerini ifade ettiler.

Ardeşen TSO olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu’ya vakit ayırarak taleplerimizi dinleyen kıymetli Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER