© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize'de 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü Etkinliği

Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü” kapsamında kamu çalışanlarının hem zihinsel hem de fiziksel sağlığına katkı sağlayacak etkinlikler düzenlenecek.

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı günü kapsamında bugün (Perşembe) 12.00-13.00 saatleri arasında Deniz Feneri Sosyal Tesislerinde “İş Yerinde Ruh Sağlığını Öncelik Haline Getirmek” temalı etkinlik gerçekleştirilecek.

Tüm kamu çalışanlarına yönelik düzenlenecek etkinlik için İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binaları önünden ücretsiz ulaşım desteği sağlanacak. Etkinlikte müzik dinletisi ve fiziksel aktivitelere yer verileceği ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacağı belirtildi..

Rize Devlet Hastanesinde görevli psikiyatri uzmanı Dr. Turceun İleri Akdoğan tarafından kamu çalışanlarına yönelik ruh sağlığını güçlendirme temalı söyleşi yapılacak etkinlikte kamu çalışanlarının beden ve ruh sağlığını güçlendirmek amaçlanıyor. Etkinlik, çalışma ortamının dışında ve açık alanda olacak şekilde planlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER