© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize'de Amatör Spor Haftası Kutlandı

Rize'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası, 7-11 Ekim tarihlerinde kutlandı. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Rize Amatör Spor Kulüpleri iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, sporcular ve amatör spor severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kutlama programı, Rize Valiliği önünde düzenlenen çelenk koyma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, 2023-2024 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'e adı verilen merhum Ziya Aksoy, I. Amatör Lig'e adı verilen merhum Muhammet Finncı ve Alt Yaş Liglerine adı verilen merhum Metin Dilli'nin ailelerine plaket takdim edildi.

Etkinlikte ayrıca sporculara kupaları ve antrenörlere madalyaları sunuldu. Törene Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri, antrenörler, sporcular ve amatör futbola gönül veren birçok kişi katıldı.

Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, yaptığı konuşmada, "Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyor, Amatör Spor Haftası'nı bu güzel anılarla taçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım sağlayan herkese en içten teşekkürlerimizi sunar, bir sonraki Amatör Spor Haftası'nda yeniden görüşmeyi dileriz" ifadelerini kullandı.

Etkinlikler boyunca amatör sporun ve sporcuların önemi vurgulanarak, Rize'deki amatör spora katkı sağlayan isimler onurlandırıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER