© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Rize'de Okul-Kurum Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi başkanlığında Merkez ilçede görev yapan okul ve kurum müdürlerinin katılımı ile planlama ve değerlendirme toplantısı yapıldığı bildirildi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ilçedeki okul ve kruum müdürleriyle bir araya gelerek eğitimle ilgili önemli konuları ele alan bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, öğrenci başarısını artırma, Bakanlık projelerini hayata geçirme ve okul güvenliğini sağlama gibi konular üzerinde duruldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Müdür Yardımcıları Mehmet Ofluoğlu ve Eyüp Furtuna, Şube Müdürleri ve Merkez ilçede görev yapan okul/kurum müdürleri katıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Rize’de başarıyı artırmaya yönelik çalışmalar, Bakanlık ve il genelinde yürütülen projeler, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında alınacak tedbirler başta olmak üzere çeşitli konuların görüşüldüğü toplantının iyi dilek ve temenniler ile sona erdiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER