© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

"Rize’mizin gönlümüzdeki yeri her zaman bambaşka olacak"

Rize Valisi olarak görev yaparken, Gaziantep Valisi olarak atanan Kemal Çeber, vatandaşlar ile vedalaşmak için Rize'ye geldi.

Türkiye yeni döneme hızlı girdi.

Cumhuriyet'in 100. yılında her alanda başarı hedefleyen Türkiye'de kadrolarda bayrak değişimi sürüyor.

Belli şehirlerde valiler değişti.

Rize Valiliği görevinde başarısıyla adından sıkça söz ettiren Kemal Çeber, deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Gaziantep'e atandı.

Vali Çeber, geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te ki görevine başlarken düzenlenen törende Rize ile ilgili şu cümleleri kurmuştu:
"Bir önceki görev yeri olan Rize’de 5 yıl hizmet ettiğini anlatan ve kadim şehir Gaziantep’te göreve başladığını belirten Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Çok özel bir ilden başka çok özel bir ile geldiğimi biliyorum. "

 

Vedalaşmak için tekrar Rize'ye geldi
Vali Çeber, Gaziantep'teki görevine başlamasının ardından, Rize'deki yöneticiler ve vatandaşlar ile vedalaşmak için tekrar Rize'ye geldi.

Çeber, yaptığı açıklamda Rize'nin gönlündeki yerinin her zaman bambaşka olacağının altını çizdi.

İşte Kemal Çeberin o açıklaması:

"Değerli hemşehrilerim; Çok sevdiğim Rize’mden ve Rizelilerimden ayrılık vakti artık geldi. Sizleri tek tek ziyaret ederek vedalaşmak isterdim. Ancak hem Rize’de hem de Gaziantep’teki yoğun işlerim nedeniyle buna vakit bulmak mümkün olmadı, hoşgörünüze sığınıyorum. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi ve bu kardeşinize dua etmenizi istirham ediyorum, bizden yana bütün hakkımız helal olsun. Yeşiliyle mavisiyle dünyadaki cennet olan güzel Rize’mizin gönlümüzdeki yeri her zaman bambaşka olacak, Rize’mi, hemşehrilerimi seviyorum ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER