© Rize Tv Radyo Vitamin AŞ.

Savcılık Silinen WhatsApp Mesajlarının Peşine Düştü

Diyarbakır’da 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, olayla bağlantısı olduğu düşünülen 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi Yüksel Güran, babası ve amcası Salim Güran da bulunuyor. Anne, baba ve amca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi Yüksel Güran, babası ve amcası Salim Güran da bulunuyor. Anne, baba ve amca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silinen Mesajlar Cinayeti Aydınlatacak mı?

Soruşturmanın odağında, amca Salim Güran’ın telefonunda silinen WhatsApp mesajları yer alıyor. Yapılan incelemelerde, amcanın mesajlarını ve arama kayıtlarını özel bir uygulama ile sildiği tespit edildi. Ayrıca anne Yüksel Güran’ın da bazı mesajları sildiği öne sürüldü. Bu gelişmelerin ardından savcılık, silinen mesajların izini sürmek için düğmeye bastı.

Savcılık, mesajların kurtarılmasıyla birlikte amca Salim Güran’ın Narin kaybolmadan önce ve kaybolduktan sonra kimlerle iletişim kurduğunu açığa çıkarmayı hedefliyor. Ancak, WhatsApp’tan gelecek yanıtın zaman alabileceği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER