Rize TV Haber WhatsApp Haber Hatı
Rize
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Gaziantep'te sobadan sızan gazdan zehirlenen 3 kardeş öldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te sobadan sızan gazdan zehirlenen 3 kardeş öldü
Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Arif (18), Yusuf (17) ve Mehmet Fatih Güneş (16) kardeşler yaşamını yitirdi.

Olay, ilçeye bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Muhterem ve Hüseyin Güneş çifti, sabah saatlerinde kömür yaktıkları sobalı odada uyuyan oğullarını uyandırmak istedi. Çocuklar uyanmayınca anne-baba, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen 3 kardeş, ambulanslarla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Arif, Yusuf ve Mehmet Fatih Güneş kardeşler, kurtarılamadı. Bir de kız kardeşleri bulunan 3 kardeşin cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şenol Güneş: "Zor maç kolay geçti, futbol adına da güzel işler yaptığımızı düşünüyorum"Önceki Haber

Şenol Güneş: "Zor maç kolay geçti, futbo...

Liseli Efe, dünyanın en iyilerinden biri oldu; Türkçe sınavından tam puan aldıSonraki Haber

Liseli Efe, dünyanın en iyilerinden biri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar